Skip to main content
Öppet Mån-Fre 8-17, Lör 10-13
Telefon: 0491-31400
Skepparegatan 14, Figeholm

Upplev skärgården

Upptäck skärgårdens magi! Delta i våra unika aktiviteter och njut av natursköna upplevelser som ger minnen för livet. Utforska, koppla av och njut av varje ögonblick med oss.

SUP

Hyr en SUP och upptäck friheten på vattnet. Perfekt för både nybörjare och äventyrare som vill njuta av lugnet och skönheten i skärgården.

Kanot & Kajak

Paddla fram genom stilla vatten och upplev naturen på nära håll. Våra kanoter är perfekta för en avkopplande tur eller ett spännande äventyr i skärgården.

Båt

Se dig runt i vår vackra skärgård på egen hand med någon av våra Crescentbåtar med Yamahas driftsäkra och tysta fyrtaktsmotorer på 8hk.

Bastu

Koppla av i vår bastu efter en dag full av äventyr. Perfekt för att varva ner, njuta av värmen och återhämta sig inför nästa dags aktiviteter.

SUP-Kurser

SUP Intro

På denna kurs kan du vara helt ny, vi tar det från början. Vi går igenom olika brädor, säkerhet & teknik innan vi ger oss ut på vattnet. Vi håller oss nära land och paddlar en tur i kanalen. Fika efter paddlingen.

SUP Reload

Du har paddlat förut men behöver ej kunna paddla snabbt. Vi paddlar för att njuta av naturen och finna lugn i oss själva. Landa, andas, njut. När vi är i naturen fyller vi på med naturlig energi. Vi fikar på en ö.

SUP Motion

För dig som har stått på en SUP innan och vill ha lite utmaning. Vi kör teknikutbildning och olika styrkeövningar på bräda. Här utmanar vi både balans och styrka samtidigt, vi tar även en paddeltur. Fika ingår.